Isännöinti
Oulun Seudun Laatuisännöinti on sitoutunut tarjoamaan ensiluokkaista isännöintipalvelua Oulussa, Kempeleessä, Limingassa ja Oulun lähiseudulla. Yhdistämme syvän paikallisen tuntemuksen ja henkilökohtaisen lähestymistavan jokaiseen asiakkaaseen. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kiinteistönne ei ainoastaan säilytä arvoaan, vaan myös kukoistaa nykyaikaisten isännöintiratkaisujen ja vuosikymmenten tuoman kokemuksen myötä. Meiltä saat luotettavaa, innovatiivista ja täysin räätälöityä isännöintipalvelua, joka varmistaa taloyhtiönne osakkeiden arvon säilymisen ja kasvun.

Millainen on hyvä isännöitsijä?
Hyvä isännöitsijä
Hyvä isännöitsijä hoitaa arjen rutiinit ripeänreippaalla otteella, sekä huolehtii kauaskantoisella katseella taloyhtiön ja osakkaiden omaisuuden arvon säilymisestä. Kun homma toimii taloyhtiössä vallitsee hyvä yhteishenki, hallituksen työ on helppoa ja asukkaiden arki mukavan yllätyksetöntä.
Vanha arvokiinteistö ja uudehko taloyhtiö tarvitsevat aivan erilaista isännöintiä. Hyvä isännöintipalvelu sisältää juuri tarvitut asiat, eikä mitään ylimäärästä.
Rutiinien hoitamisen ja asukkaiden sekä taloyhtiön hyvinvoinnista huolehtimisen lisäksi hyvä isännöitsijä suojelee kiinteistön arvoa. Onnistuminen edellyttää ymmärrystä taloyhtiön taloudesta sekä kiinteistön elinkaaresta. Lain vaatimukset ovat kaikille taloyhtiöille samat. Tästä johtuen olipa kyseessä kerrostalo tai rivitalo, hallinnolliset asiat ovat yhtä tärkeää hoitaa huolella.
Me tarjoamme kattavan valikoiman palveluita taloushallinnosta tekniseen ylläpitoon ja asiakaspalveluun saakka. Meidän avullamme taloyhtiönne hallinta muuttuu kustannustehokkaaksi, ja voitte olla varmoja, että kaikki yksityiskohdat ovat huolellisesti hoidettu. Näin varmistetaan, että kaikki viihtyvät taloyhtiössä ja tulevat kohdelluksi tasavertaisesti.

Paljonko isännöinti maksaa Oulussa?
Paljonko isännöinti maksaa ja miten sitä yleensä kilpailutetaan?
Isännöinnin kilpailutus nähdään usein työläänä ja aikaa vievänä prosessina, jonka vuoksi taloyhtiöillä on monesti pitkiäkin isännöintisopimuksia, vaikka asiakaspalveluun ei oltaisikaan tyytyväisiä. Lisäksi yllättävät lisäveloitukset ylittivät usein jo hyvän maun rajat.
Mikäli taloyhtiön nykyinen isännöintipalvelu ei vastaa taloyhtiön tarpeita; tyypillisesti esim. sovitut asiat jäävät hoitamatta, isännöitsijä on muuttunut asiantuntijasta myyntimieheksi, joka ei ole enää asukkaan vaan verkostonsa puolella. Isännöitsijää ei saa kiinni, viestintä koetaan puutteelliseksi, palveluasenteessa on selvästi parantamisen varaa tai budjetista ollaan hakoteillä, on aika etsiä uusi, oman taloyhtiön tarpeisiin sopiva isännöitsijä. Isännöintiyrityksen kilpailutuksen aikana on hyvä muistaa, että jokainen taloyhtiö on erilainen (ikä, taloudellinen tilanne jne.) ja kaikki isännöintitoimistot ei ole tehty samasta puusta.
Kun tavoitteet isännöinnille on määritelty ja taloyhtiön tarpeet on selvät, voidaan siirtyä itse tarjouspyyntöjen lähettämiseen potentiaalisille isännöitsijöille. Tässä vaiheessa on hyvä tarkistaa, millaiset irtisanomisehdot ja mikä irtisanomisaika nykyisessä isännöintisopimuksessa on. Pääsääntöisesti irtisanomisaika on kolme kuukautta.
Jotta isännöintitoimisto voi tehdä taloyhtiölle tarjouksen isännöintipalveluista, tarvitaan pohjatiedoksi pääsääntöisesti edellisen vuoden vahvistettu tilinpäätös ja toimintakertomus, talousarvio, kunnossapitotarveselvitys sekä mahdollisimman tuore isännöitsijätodistus ja yhtiöjärjestys.
Lue lisää